Enjoy! (I know I did!)































xox
Elli♥

Sorry!

Forlat for daligt uppdaterande, men jag ska beratta anledningen.
Vi har under ganska manga veckor nu haft nagon javel (ursakta spraket men personen ar vard det) som sitter inne pa varat internet och snor kapacitet. Det innebar att nar vi val ska sitta vid internet sa gar det huuuur sakta som helst. Vi trodde att allt skulle bli battre nar vi satte sakerhetsnyckel pa modemet, men ICKE! Sa darfor har vi nu stankt av det tradlosa for att se om det blir nagon skillnad. Detta innebar att jag inte kommer att kunna sitta pa min dator tills vi koper en sladd (vilket jag hoppas blir vaaldigt snart) och det innebar aven att jag inte har det tre sista bostaverna i det svenska alfabetet, vilket ni nog har markt vid det har laget.
Det ar valdigt frustrerande, men vad gor man inte :P.
 Jag inser aven att jag inte har berattat for er om min briljanta ide. Jag ska starta ett eget foretag dar jag rekryterar svenska aupairer till Australien. Jag haller for tillfallet pa att skaffa mig en hemsida. Eller ja, min alskade van Daniel har det ansvaret men jag maste da svara pa ett par fragor, vilket blir ett problem da jag inte har internet pa min egen dator (SUG).
MEN.. jag ser sjukt mycket fram emot att val komma igang, nar allt ar klart rattsmassigt.

Annars mar jag bra och alla har hemma ar nu friska. Ah, forutom Alistair. Han har nu det Tony hade, nagon konstig laskig hosta. Men han var hos farbror doktorn igar och fick meducin. Sa snart blir han nog frille! :D

Nu har vi planer pa att aka ut pa en liten picknik, myys!

Vi hors snart igen mina nara och kara. (Pappa du kan val halsa till farmor fran mig att hon kommer att fa ett vykort, jag far sa daligt samvete att jag inte har skickat men jag har faktiskt ganska mycket att gora har trott eller ej!)

xox
Elli♥


sjuk.. igen!

Magsjuka och feber.. Kommer detta någonsin att ta slut?

xox
Elli♥

SUNSHINE!!

Idag har det varit en helt otrooooligt underbar dag. Det har varit närmare 25 grader och solen har skinit preciis hela dagen. Självklart så tog jag tillfället i akt och satte på mig bikinin och sprang ut för att få mig en fin "skin tan" ;). U know me :D.
Jag har spenderat största delen av helgen med Grace, som vanligt. Igår kom hon över hit på middag. Till efterätt åt vi jordgubbspaj (som jag hade bakat) och så drack vi lite champagne (Jenny hade fått en flaska av en kompis som grattis för att Alistair hade kommit, vi hjälpte henne bara att dricka upp den). Efter allt det åkte jag och Grace hem till henne och tittade på "The Curious Case of Benjamin Button". Jag tyckte inte alls om filmen, tror att jag hade för höga förväntningar. Är lite besviken för jag hade verkligen hoppats på att den skulle vara bra. Jag stannade där över natten. När vi vaknade imorse bakade jag pannkakor som vi åt med sirap på, YUMMIE!! Efter det satte vi på oss bikinisarna och gick ut till hennes tennisplan (som hon har på baksidan) och spelade maassa tennis, i ca 2 timmar. Sen var vi ute på en promenad och gick runt i Yarralumla, det området som Grace bor i. Vi gick lite runt sjön och hon visade mig massa sevärda ställen.
När vi började bli hungirga gick vi till Yarralumla center, till en turkisk restaurang, och åt turkisk pizza (vilket är det gooodaste jag någonsin ätit, förlåt alla men sant). Efter ett tag kom Graces pappa och bröder för att göra oss sällskap och eftersom att det var så himla mycket mat kvar så åt bröderna upp det.
Vi åkte runt lite i bilen och de visade mig hur Canberra ser ut på kvällen. Vi åkte upp på ett litet berg som heter "black mountain" och därifrån såg man nästan hela Canberra. Det ser sjukt fint ut på kvällen/natten!!
Efter denna långa dag av mycket tid spenderat utomhus känner jag mig helt slut nu, sååå jag ska nu lägga mig och kolla på en film, "up" heter den. Pixars, så jag kommer troligtvis älska den :D!

Inte för att jag tycker om att göra er besvikna men jag måste erkänna att jag inte har tagit en ända bild från min första riktigt varma dag i Australien, vilket suger jag vet, men jag lovar att jag kommer att ta en heeel del bilder nu fram över, eftersom att vädret kommer vara underbart! HIHI

(Pappa jag lovar att jag inte ska göra dig besviken).

Gonatt!

xox
Elli♥

mardröm!!

waaah, jag hade verkligen världens läskigaste mardröm. jag tog en liten powernap förut idag för att samla lite krafter. men det hjälpte inte så mycket för jag vaknade upp utmattad och full av svett. i drömmen gick jag i en lååång korridor som jag hade sett förut men kunde inte komma ihåg vart. jag vänder mig om och vem annars om inte LORD VOLDEMORT (evil knevil i harry potter) står framför mig med sin trollstav i högsta högg pekad rakt på mig, (nu kan ni nog även gissa vilken korridor jag gick i). precis när han skriker "avada kedavra" vaknar jag.. shiiiit det är inte normalt att drömma sånna drömmar? jag måste sluta titta så mycket på harry potter.. hädan efter kommer jag bara kolla på my little ponny och pippi.

annars måste jag säga att febern är över och jag mår prima efter en veckas svininfluensa!
pappa tro mig när jag säger att det ÄÄNNDDAA jag har gjort är att knapra tabletter. jag äter även lika mycket som en rugbyspelande son.. men vad är väl livet utan en liten febertopp lite då och då??

ÅSA VAD KUL DET LÅTER :D. Jag hoppas att du har hittat massa snygga killar där borta som du kan spana på. Självklart så måste du spela svårflörtad för att fånga det bästa, men vad gör det att tjuvkika lite? ;D
Lukas är en liten mes, det visste vi alla redan om. Hoppas bara att han klarar sig igenom alla terminer lika bra som jag vet att du kommer!!! :D
Jag saknar dig en hel del.

I lördags var jag ute i Canberra och visade för första gången sen jag kom hit vilken partypingla jag är! Haha full var jag med guuuuud så kul det var. Jag har nog aldrig träffat så många trevliga människor på en och samma gång i hela mitt liv. Och otroligt nog verkade dom att tycka om mig ockå.. :D
På torsdag har jag blivit medbjuden igen för att styra upp partylivet i Canberra.

Nu ska jag lägga mig och läsa den sista boken i the twilight saga, "breaking dawn". Jag vet inte om jag tycker om denna sista boken lika mycket som de andra. Men har bara börjat så vi får väl se hur jag känner för det sen!

Vi hörs snart igen mina kära.

xox
Elli♥

YEYY!!

Nu funkar internet som det ska igen!!!
Det var sjukt frustrerande innan när ingenting alls funkade som det ska. Det var fördröjning på ALLT. På youtube tog det ca 60 min att ladda upp en video.. sjukt. Men nu är det som vanligt igen, wehooo!

Till sämre nyheter så ligger jag hemma i 38-39 graders feber idag. När man är såhär sjuk och ligger i sängen och tycker synd om sig själv saknar man en omtänksam mamma. MIN mamma.
Utöver febern är hela jag mörbultad efter helgens skidåkning. I söndags åkte vi en hel del skidor, backarna var isiga och det var snöstorm. Jag åkte in i vartenda träd jag kunde komma åt.. Jag trodde i början att jag hade brutit min axel men tror inte att det är så farligt. Kan dock inte röra den så bra. Jag tror även att jag slog rekord i hur många kullerbyttor man kan göra i rad ner för en backe, haha. 
Men vad roligt jag hade!

Nu när internet funkar som det ska igen kan jag visa lite bilder :D

Vi var på piknick en dag jag, jenny och barnen.. Vi såg några svarta jätte vackra fåglar!










Nu ska vi äta och sen ska jag sova och bli frisk.

SMILE!

xox
Elli♥


RSS 2.0